ΔΕΥΤΕΡΑ 18.08.2025 18:00
MENU CLOSE

Χειροπέδες σε 26χρονο για λαθραία ποτά και κροτίδες (Photos)

12.09.2016 12:46

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 26χρονος μέσω των δύο καταστημάτων γενικού εμπορίου χονδρικής που διατηρούσε στην περιοχή του Περιστερίου, διένειμε παράνομα στην εγχώρια λιανική αγορά, επώνυμα οινοπνευματώδη ποτά που εισάγονται λαθραία από γειτονική χώρα, με συνέπεια το Κράτος να έχει σημαντική απώλεια σε τέλη και δασμούς.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε σε δύο καταστήματα γενικού εμπορίου και μία αποθήκη στην περιοχή του Περιστερίου, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 4.536 φιάλες αλκοολούχων ποτών και 6.750 κροτίδες.

Δείγματα από τις κατασχεθείσες φιάλες ποτών εστάλησαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, προκειμένου να εξετασθεί η νόθευσή τους ή μη.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18.08.2025 17:58
Exit mobile version