ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:29
MENU CLOSE

Άνοιξε το ακριβότερο ξενοδοχείο στον κόσμο - Ανήκει σε Κινέζο κροίσο (Photos)

13.09.2016 13:56

 

Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του τα τέλη του καλοκαιριού και διαθέτει αποκλειστικά βίλες και 200 σουίτες έκτασης μέχρι 1.000 τ.μ. η καθεμία.

Υπνοδωμάτιο τσουίτας:

Κάθε πελάτης του ξενοδοχείο, μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δική του Rolls-Royce Phantom για τις μετακινήσεις του στα καζίνο, στα εστιατόρια, στις επαγγελματικές του συναντήσεις και στο αεροδρόμιο, ενώ κάθε σουίτα διαθέτει κι από έναν μπάτλερ.

Ο ιδιοκτήτης αυτού του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου είναι ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος Στίβεν Χανγκ, ο οποίος είναι γνωστός για το εκκεντρικό του life style και για την συλλογή αυτοκινήτων του. Το ξενοδοχείο ανήκει στην αλυσίδα Louis XIII Holdings Ltd.

Μάλιστα, ο Χανγκ πήγε το 2014 στο Λονδίνο και παρήγγειλε 30 Rolls-Royce Phantom, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, για το ξενοδοχείο του. Ο Χανγκ γόνος πλούσιας οικογένειας κι πολλαπλασίασε τα πλούτη του ως κάτοχος MBA του Columbia, τραπεζίτης επενδυτής στη Merrill Lynch και στη συνέχεια «χρυσός» επενδυτής, κυρίως στον κτηματομεσιτικό τομέα.

Η δίπατη Villa du Comte που είναι και η μικρότερη, διαθέτει 800 τ.μ, η  Villa de Stephen είναι 900 τ.μ. και το κόστος ανά διανυκτέρευση είναι 100.000 δολάρια.

To μπάνιο της σουίτας:

Σαλόνι της βίλας Le Compte:


Ο ιδιοκτήτης Στίβεν Χανγκ δίνει τα χέρια με το αφεντικό της Rolls-Royce, Torsten Mueller-Oetvoes, στα κεντρικά της εταιρείας στο Goodwood της Αγγλίας.

Το ασανσέρ της σουίτας:

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:19
Exit mobile version