search
ΠΕΜΠΤΗ 30.04.2026 00:06
MENU CLOSE

Λεβέντης: Ευχαριστώ τον κ. Καμμένο που με εκτιμάει

02.10.2016 10:39
Λεβέντης: Ευχαριστώ τον κ. Καμμένο που με εκτιμάει - Media
 
Με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στην εφημερίδα «Realnews», όπου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε ότι είναι «καλοδεχούμενος ο κ. Λεβέντης στην κυβερνητική πλειοψηφία», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον Realfm 97,8 εξέφρασε την αμοιβαία εκτίμησή του για τον κ. Καμμένο.
 
«Ευχαριστώ τον κ. Καμμένο γιατί δείχνει ότι με εκτιμάει» σημείωσε ο Βασίλης Λεβέντης και πρόσθεσε ότι «είναι μεγάλη υπόθεση αυτό, αρχηγός κάποιου άλλου κόμματος να με εκτιμάει και δημόσια, όπως κι εγώ τον εκτιμώ. Δεν έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο… Αλλά αν ήθελα να μπω στην κυβέρνηση, θα είχα μπει από πέρυσι τον Σεπτέμβριο που μου προτάθηκε και που ήταν την άλλη μέρα των εκλογών. Δεν το έκανα όμως διότι προτίμησα έναν δρόμο κριτικής πορείας με το δικαίωμα ανεξαρτησίας της γνώμης».
 
Αναφερόμενος σε ενδεχόμενα σενάρια για την πορεία της χώρας αλλά και το πως ο ίδιος εκτιμά ότι θα διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό στο άμεσο μέλλον, ο κ. Λεβέντης ανέφερε: «Μία εκδοχή είναι να παλέψει ο Τσίπρας όπως έχει. Να παλέψει όπως είναι τώρα και όπου τον βγάλει. Εγώ νομίζω ότι τον βγάζει στο γκρεμό. Δεν βλέπω αυτή η κυβέρνηση να έχει μέλλον αφού η κοινωνία είναι απέναντί της…»
 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε την ανάγκη για μια κυβέρνηση ευρείας συναίνεσης, υπογραμμίζοντας: «Δεν χρειάζονται εκλογές. Να κατεβάσουν τους εγωισμούς τους και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης και να πάνε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να γίνει μια μεγάλη κυβέρνηση. Δεν είναι ώρα για προσωπικούς σχεδιασμούς, είναι ώρα για τη χώρα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.04.2026 00:06