ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:55
MENU CLOSE

Εκατέρωθεν «πυρά» Βέττα, Ασημακοπούλου, Κανέλλη για διαπραγμάτευση - προσφυγικό

15.01.2017 19:15

 

«Η αξιολόγηση θα είναι επιτυχής όταν φέρει σημαντικές αλλαγές στις συλλογικές διαπραγματεύσεις και δεν φέρει νέα μέτρα κ φόρους», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.

Ενώ η απάντηση της Άννας Ασημακοπούλου ήταν άμεση. «Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Τα πράγματα είναι στάσιμα». Από την πλευρά του ΚΚΕ η Λιάνα Κανέλλη, υπογράμμισε πως «Δεν βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμασταν. Η κατάσταση στην κοινωνία έχει χειροτερέψει δραματικά. Σίγουρα θα έρθουν καινούρια μέτρα. Πέρα από αυτά που ψηφίστηκαν». 

Η κ. Ασημακοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας πως:

«Υπάρχει σύγχυση και πανικός στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Δεν υπάρχει ούτε στρατηγική, ούτε διαπραγμάτευση»

Ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας σημείωσε πως: «Η διαπραγμάτευση είναι σκληρή. Η δηλώσεις του Σόιμπλε δεν είναι καθόλου τυχαίες» Επίσης τόνισε πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο αφορολόγητο.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη είπε στον κυβερνητικό βουλευτή: «Πάψτε να λέτε ψέματα στον ελληνικό λαό».

Επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στην Λιάνα Κανέλλη και την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η φράση της βουλευτού του ΚΚΕ «Θέλετε να πεθάνει ο λαός με κομψότητα», προκάλεσε την αντίδραση της κ. Ασημακοπούλου, η οποία απάντησε:

«Μου λέτε σοβαρά ότι θέλουμε να πεθάνει ο ελληνικός λαός; Ναι μόνο το ΚΚΕ ενδιαφέρεται για τον ελληνικό λαό»

Σχετικά με το προσφυγικό η κ. Ασημακοπούλου τόνισε πως: Είναι τεράστια η ευθύνη για το προσφυγικό. Είναι μπάχαλο η κατάσταση». Ενώ η κ. Κανέλλη ανέφερε: «Έχουν χτίσουν τοίχους στο προσφυγικό. Η θέση μας να είναι να μεταφερθούν οι πρόσφυγες από τα νησιά». 

Ο κ. Βέττας με τη σειρά του αναγνώρισε πως έχουν γίνει λάθη στο προσφυγικό. Στο προσφυγικό έγιναν λάθη, γίνονται προσπάθειες για να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους πρόσφυγες». 

Πηγή: newpost.gr

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31
Exit mobile version