search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 06:23
MENU CLOSE

Καταγγελία για οδηγό ΚΤΕΛ – Δεν σταμάτησε στη στάση για να επιβιβαστούν πρόσφυγες στη Ριτσώνα

21.04.2024 00:05
KTEL

Μια σοβαρή καταγγελία έγινε για οδηγό ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θήβα.

Σύμφωνα με δύο γυναίκες που έκαναν την καταγγελία, ο οδηγός δεν σταμάτησε στην στάση της Ριτσώνας όπου περίμεναν το λεωφορείο πρόσφυγες για να επιβιβαστούν.

Η στάση του δεν πέρασε έτσι και δύο επιβάτιδες κατήγγειλαν το περιστατικό.

Η συμπεριφορά αυτή έχει ξεσηκώσει έντονες διαμαρτυρίες, με αρκετούς να ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα.

«Νομίζω ότι άμεσα πρέπει να παρέμβει ο , η εισαγγελέας (αν ζούμε σε κράτος που λειτουργούν οι νόμοι) για το περιστατικό που διάβασα και αφορά το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Αθήνα- Θήβα. Ο οδηγός σύμφωνα με τις δύο καταγγέλλουσες επιβάτιδες που ζήτησαν να αποβιβαστούν στη στάση (της Ριτσώνας) δεν σταμάτησε στη στάση,όπως όφειλε,προκειμένου να μην επιβιβαστούν οι αναμένοντες στη στάση τέσσερις πρόσφυγες (πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι!) από την προσφυγική δομή της περιοχής.

Δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν παρά τις φωνές των δύο γυναικών ότι δεν υπάρχει στάση στο σημείο παρακάτω του επαρχιακού δρόμου όπου σταμάτησε ο οδηγός. Δεν θέλω να ζω σε ένα τέτοιο κράτος με τέτοιους συμπολίτες και όλα αυτά να γίνονται χωρίς συνέπειες.

Το θέμα ήρθε στη Βουλή και πρέπει να στηριχθεί από όλο το δημοκρατικό τόξο» περιέγραψε για το περιστατικό στα σόσιαλ η Πατρίτσια Πάνου.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Η κακοκαιρία «εξπρές» έφυγε, οι βροχές επιμένουν- Η πρόγνωση για την Κυριακή

Εκπνέει το αυτόφωρο του παίκτη του Περιστερίου που κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του – Ποιος είναι

Πάσχα 2024: Πανάκριβη η μετακίνηση στο χωριό, σχεδόν απαγορευτικά τα νησιά – Φωτιά οι τιμές σε καύσιμα, διόδια, εισιτήρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06