search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:42
MENU CLOSE

Τα… αγγλικά του Τσίπρα στη συζήτηση στη Βουλή (Video)

18.01.2017 16:45
Τα… αγγλικά του Τσίπρα στη συζήτηση στη Βουλή (Video) - Media
 
Αιχμές για τις… γνώσεις της αγγλικής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα άφησε κατά τη δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να διαβάσει απόσπασμα της επιστολής του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ σχετικά με την αποκαλούμενη «13η σύνταξη».
 
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε αρχικά ότι θα διαβάσει το κείμενο στα αγγλικά και απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα είπε ότι φυσικά θα το κατανοήσει, προκαλώντας θυμηδία στη ΝΔ και αντιδράσεις στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν με παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να διαβάσει το κείμενο μεταφρασμένο, επαινώντας τις γνώσεις του στην αγγλική.
 

(πηγή βίντεο: enikos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:42