search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:18
MENU CLOSE

Μπαλάφας σε αγανακτισμένο πολίτη: «Άντε πάενε από δω…» (Video)

03.02.2017 05:58
Μπαλάφας: Νέα παράλογα μέτρα αντίθετα από τις αρχές μας δε θα γίνουν δεκτά - Media

 

Πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο περιστατικό έγινε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας σε καφετέρια στη Σάμο, όπου πραγαμτοποίησε επίσκεψη ο υπουργός.

Ο πολίτης εξέφρασε τα παράπονά του στον κ.Μπαλάφα για την κυβερνητική πολιτική, για τον ΕΝΦΙΑ και για τις δεσμεύσεις που δεν τηρήθηκαν.

Αυτό φαίνεται να ενόχλησε τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής ο οποίος αν και αρχικά παρέμεινε ψύχραιμος, όταν άκουσε να του λέει ότι με την παραίτηση τριών βουλευτών, θα πέσει η κυβέρνηση, αντέδρασε έντονα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τους τραμπούκους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Εμείς δεν φοβηθήκαμε στη δικτατορία, θα φοβηθούμε τώρα;». «Δεν είμαι τραμπούκος, εγώ δεν προσκύνησα ούτε τη ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ, είμαι αγανακτισμένος» ανταπάντησε ο πολίτης. Και ο υφυπουργός τον…αποστόμωσε λέγοντας: «Άντε πάενε από δω», το οποίο επανέλαβε αρκετές φορές. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:15