ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:26
MENU CLOSE

O γνωστός σκιτσογράφος Λατούφ ποστάρει «Πτι Μπερ» και θυμάται τον «Μητσάρα»

29.09.2017 13:08

 

Κατά την περίοδο, μάλιστα, της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές αλλά και το δημοψήφισμα του 2015, ο Λατούφ ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τη χώρα μας αρκετές φορές.

Την Παρασκευή, ο Λατούφ ενημέρωσε μέσω Twitter ότι θα βρίσκεται στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών προκειμένου να πάρει μέρος στο Resistance Festival.

Αναφερόμενος στη χώρα μας, ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι η αγαπημένη του βόλτα στην Ελλάδα είναι στα Εξάρχεια, ενώ σε μια από τις αναρτήσεις του αναφέρει χαρακτηριστικά: «περπατώντας τους δρόμους των Εξαρχείων θυμάμαι τον Μητσάρα». 

Ο Βραζιλιάνος γελοιογράφος αγαπά -καθώς φαίνεται- και τα μπισκότα «Πτι Μπερ» με ένα άλλο του ποστ να αναφέρει τα εξής: «Θέλετε να κάνετε έναν γελοιογράφο ευτυχισμένο στην Ελλάδα; Δώστε του ένα πακέτο μπισκότα Πτι Μπερ».

Απαντώντας σχετικά με την γνώμη του για τους Έλληνες σε μια συνέντευξη προ πενταετίας, ο ίδιος είχε πει χαρακτηριστικά: «Είστε οι “Λατινοαμερικάνοι της Ευρώπης”, ένα μείγμα Ανατολής και Βαλκανίων που προσπαθεί να συμπεριφερθεί ευρωπαϊκά. Όμως ο μέσος Ευρωπαίος είναι βαρετός, δοκίμασε να πεις ανέκδοτο σε Γερμανό. Μου αρέσει που δεν λέτε ποτέ όχι». 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:17
Exit mobile version