ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:29
MENU CLOSE

Αντιμέτωπος με βαριά κακουργήματα ο 29χρονος - Tην Τρίτη η απολογία του

29.10.2017 11:02

 

Στο μεταξύ ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων: Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλών με σκοπό τη χρήση τους σε πρόκληση κοινού κινδύνου, τρομοκρατικές πράξεις για παράνομη κατοχή πιστολιών, πυρομαχικών και εκρηκτικών υλών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό οργανώσεων. 

Όλα αυτά τελέστηκαν με τρόπο σε έκταση και υπό τις συνθηκες «που είναι δυνατόν να βλάψουν σοβαρά τη χώρα με σκοπό να εκφοβίσουν έναν πληθυσμό και να βλάψουν τις θεμελιώδεις συνταγματικές, πολιτικές και οικονομικές δομές της χώρας».

Επιπλέον του ασκήθηκε δίωξη για:

  • Πλαστογραφία με σκοπό την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων
  • Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από κοινού και κατ´επάγγελμα
  • Διακίνηση ναρκωτικών

Για τα αδικήματα αυτά παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή στην Ευελπίδων την ερχόμενη Τετάρτη. Στη συνέχεια, ο νεαρός παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για αυτές τις αξιόποινες πράξεις. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη.

Στα δικαστήρια και δεύτερο άτομο

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε και ο δεύτερος συλληφθείς, γνωστός του 29χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για κατοχή κροτίδων και παραπέμφθηκε να δικαστεί σε αυτόφωρο μονομελές.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:29
Exit mobile version