search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:53
MENU CLOSE

Ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο – 1 νεκρός και 4 αγνοούμενοι

28.04.2024 14:21
limeniko new

Επιχείρηση για τον εντοπισμό και διάσωση 25 μεταναστών που επέβαιναν σε ημιβυθισμένη λέμβο στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του Καρλοβασίου, στη Σάμο, στήθηκε από το Λιμενικό.

Ένας από τους μετανάστες εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε αρχικά στο Καρλόβασι από όπου, στη συνέχεια, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Σάμου, προκειμένου να γίνει η διαδικασία της νεκροψίας. 

Σύμφωνα με δηλώσεις διασωθέντων, 4 ακόμη άτομα αγνοούνται και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, με τη συμμετοχή δύναμης και της Frontex. Οι υπόλοιποι διασωθέντες, καλά στην υγεία τους, έχουν μεταφερθεί στο Βαθύ.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Δεν βρισκόμουν στο γήπεδο – Με έχουν στοχοποιήσει οπαδοί της ίδιας ομάδας», λέει ο μάνατζερ του τράπερ

Σπείρα ναρκωτικών στην Πάτρα: Συνομιλίες – «φωτιά» ανάμεσα στα μέλη της στη δημοσιότητα – Πώς προσέγγισαν τους μαθητές

Θρήνος στην αθλητική δημοσιογραφία: Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:50