ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:30
MENU CLOSE

Εμφύλιος στη Δημοκρατική Συμπαράταξη… για το Σύλλογο Εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας!

01.03.2018 14:17

 

Κατά τη διάρκεια εκλογής του νέου επικεφαλής από τους 250 συνέδρους κι ενώ στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας πρώτος είχε αναδειχθεί ο Γιάννης Πούπκος  με 105 ψήφους, δεύτερος ο Γιώργος Αρβανίτης με 87 ψήφους και τρίτος ο Γιώργος Μότσιος με 58 ψήφους, η παρέμβαση της επί δεκαετίες συνδικαλίστριας Βασιλικής Βογιατζοπούλου τίναξε την διαδικασία στον αέρα.

Η κυρία Βογιατζοπούλου θέτοντας διάφορα διαδικαστικά ζητήματα, οδήγησε τη διαδικασία σε 4ωρη διακοπή με αποτέλεσμα ο δεύτερος στη διαδικασία Γιώργος Αρβανίτης να αποχωρήσει.

Μπροστά στον ευτελισμό της διαδικασίας οι σύνεδροι άρχισαν να αποχωρούν και αντί ο πρώτος να εκλεγεί γραμματέας οι λιγότεροι από 30 εναπομείναντες σύνεδροι επιχείρησαν να εκλέξουν νέο επικεφαλής τον τρίτο στη σειρά της ψηφοφορίας Γιώργο Μότσιο ο οποίος προέρχεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η διαδικασία μάλιστα έγινε δια βοής προκειμένου να μην καταμετρηθεί ο αριθμός των παρόντων συνέδρων.  Μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι πολύ πιθανό η παράταξη να οδηγηθεί σε διάσπαση ενώ η πλειοψηφία του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική να περάσει στα χέρια της ΔΑΚΕ.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:29
Exit mobile version