ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:13
MENU CLOSE

Σκληρή απάντηση Δρίτσα στον Λοβέρδο: Απορρίπτω τις ύβρεις σας

21.03.2018 18:26

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Δρίτσας σε επιστολή του προς τον κ. Λοβέρδο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ως Πρόεδρος της Επιτροπής και με τη βεβαιότητα ότι εκφράζω το σύνολο των μελών της, απορρίπτω τόσο τους ισχυρισμούς, όσο και τις ύβρεις σας και διαμαρτύρομαι έντονα για αυτές».

Παράλληλα, ο κ. Δρίτσας σημείωσε ότι «θεωρώ αναγκαίο, για μια ακόμα φορά, να βεβαιώσω τους πάντες, ότι αυτή η Επιτροπή εργάζεται με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα, ώστε η υπόθεση Novartis να φτάσει στην πλήρη διερεύνηση. Δεν έχει δικαίωμα και δεν προαναγγέλλει αθώους, δεν έχει δικαίωμα και δεν κατασκευάζει ενόχους. Έχει υποχρέωση και αυτό κάνει, να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες του συνταγματικού και νομοθετικού πλαισίου, ώστε να σταματήσει η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και να επαναθεμελιωθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών σε αυτό».

Επίσης, ενημέρωσε τον κ. Λοβέρδο ότι η προηγούμενη επιστολή του είναι «άτυπη», καθώς εστάλη πριν η Επιτροπή τον καλέσει στις εργασίες της λέγοντάς του ότι «σήμερα θα λάβετε την επίσημη πρόσκληση μετά τη χθεσινοβραδινή απόφαση της Επιτροπής και σας παρακαλώ να απαντήσετε σε αυτήν».

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:12
Exit mobile version