ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:49
MENU CLOSE

Σοκάρει ο γνωστός τραγουδιστής: Πήγα να πεθάνω επί σκηνής (Photos, Video)

02.04.2018 16:15

 

Μιλάμε για τον Alice Cooper, ο οποίος έχει γίνει γνωστός και στην Ελλάδα, κυρίως από τα δημοφιλή τραγούδια του «Poison» και «Bed of nails», ενώ στον κόσμο είναι γνωστός από τα γκραν γκινιόλ άκρως αιματηρά ζωντανά σόου του.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο τραγουδιστής, στην προσπάθειά του να σοκάρει το κοινό φαίνεται ότι πήγε τα πράγματα λίγο πιο μακριά απ΄όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του στη διάρκεία συναυλίας του το 1988 στο Γουέμπλεϊ.

Όπως αποκάλυψε ο Alice Cooper, στη διάρκεια του σόου είχε προγραμματίσει και μια στιγμή στην οποία θα εμφανιζόταν να… απαγχονίζεται επί σκηνής, στο πλαίσιο του κόνσεπτ της συναυλίας.

Είχε μάλιστα σχεδιάσει το εφέ μαζί με τον μάγο Τζέιμς Γκράντι, ωστόσο, στη μοιραία συναυλία, ένα συρματόσχοινο έσπασε και ο Cooper ανακάλυψε ότι ο λαιμός του θα βρισκόταν μέσα σε αγχόνη!

Την τελευταία στιγμή έστριψε το κεφάλι του και απλώς έπεσε από τη σκηνή και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ το συγκρότημα συνέχισε να παίζει, νομίζοντας ότι το ατύχημα ήταν μέρος του σόου…

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:49
Exit mobile version