ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:10
MENU CLOSE

Αυτό είναι το «παλάτι» του Κιμ Γιονγκ Ουν - Τι αποκάλυψε η κάμερα (Photo, Video)

02.06.2018 11:19

Κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή του τοποθεσία, πέραν του ότι βρίσκεται στα περίχωρα της Πιονγκγιάνγκ. Είναι ένα από τα οκτώ «παλάτια» του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν. Και για πρώτη φορά, τηλεοπτικό συνεργείο τράβηξε εικόνες από το εσωτερικό του.

Οι δημοσιογράφοι παρέδωσαν όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές τους και μετακινήθηκαν με πουλμανάκι προς άγνωστη και ερημική κατεύθυνση, μέχρι που έφθασαν σε ένα πολυτελές κτίριο στη μέση του πουθενά.

Την ξενάγηση στη βίλα του Κιμ ανέλαβε η ίδια η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιο Γιονγκ, μαζί με δύο άλλους αξιωματούχους του καθεστώτος.

Ακολούθησε εμφάνιση του ίδιου του Κιμ, ο οποίος υποδέχθηκε τη ρωσική αντιπροσωπεία και είχε συνάντηση με τον Λαβρόφ. Μετά το τέλος της συνάντησης, η αποστολή επέστρεψε στην Πιονγκγιάνγκ, όπου και παρέλαβε τα κινητά τηλέφωνά της.

Μιλώντας για την εμπειρία του, ο Ρώσος δημοσιογράφος τόνισε ότι «δεν έχω λόγια. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι Βορειοκορεάτες δημοσιογράφοι δεν έχουν την παραμικρή ευκαιρία να πάνε στα μέρη που βρεθήκαμε».

Πηγή: Russia Today

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:02
Exit mobile version