Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε δεν είναι τα γνωστά υλικά που έχετε συνηθίσει να βλέπετε σε μια συνταγή παγωτού.
Παρόλα αυτά θα σας χαρίσουν το πιο νόστιμο και οπτικά και σε γεύση παγωτό.
Θα χρειαστείτε λοιπόν:
- 450 γρ. ανάλατο βούτυρο από κάσιους
- 2 φλ. γάλα από κάσιους, αμύγδαλο ή σόγια
- 3/4 φλ. maple syrup
- λίγο αλάτι
Ξεκινήστε χτυπώντας όλα τα υλικά σας στο μπλέντερ για περίπου 3 λεπτά.
Μεταφέρετε το μείγμα σας σε ένα μπολ και βάλτε το μπολ στην κατάψυξη για ένα ολόκληρο βράδυ. Την επόμενη μέρα απλά απολαύστε το παγωτό σας.
Μπορείτε να διατηρήσετε το παγωτό σας στην κατάψυξη για περίπου 2 εβδομάδες.
Πηγή: spirossoulis.com