ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:07
MENU CLOSE

Έτσι θα εξαφανίσετε γρηγορότερα μια μελανιά

22.07.2018 15:43

 

Επιπλέον, κάποιοι άνθρωποι παραπονιούνται ότι βγάζουν πιο εύκολα μελανιές από τις οποίες δεν μπορούν να απαλλαγούν γρήγορα. Δείτε τρεις φυσικούς τρόπους για να τις εξαφανίσετε πιο γρήγορα…

1. Αυξήστε τη θερμοκρασία

Η συγκεκριμένη τεχνική θέλει να αυξήσετε τη θερμοκρασία στην περιοχή της μελανιάς, αυξάνοντας την ροή του αίματος και παρασύροντας μακριά και το αίμα που έχει παγιδευτεί στην περιοχή της μελανιάς. Η μεγάλη θερμότητα, θα χαλαρώσει και τους μυς και θα μειώσει τον πόνο στην περιοχή της μελανιάς. Οπότε χρησιμοποιήστε θερμοφόρα ή κάντε ένα ζεστό μπάνιο.

2. Βάλτε παγάκια

Με την ανάποδη τεχνική συμβαίνει το εξής: Ο πάγος αμέσως μετά το χτύπημα θα μειώσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Αυτή η διαδικασία, θα βοηθήσει να φτάσει λιγότερο αίμα στην περιοχή που έχει υποστεί το χτύπημα και άρα θα μειώσει το οίδημα και θα προλάβει την εμφάνιση της μελανιάς ή τουλάχιστον θα μειώσει το μέγεθός της. Εφαρμόστε μια σακούλα παγάκια ή ακόμα και παγωμένα λαχανικά στην μελανιά για 10 λεπτά και περίμενετε τουλάχιστον 20 λεπτά για να επαναλάβετε.

3. Βάλτε αλόη

Η αλόη με τις θεραπευτικές της ιδιότητες μειώνει τον πόνο και δρα ως αντιφλεγμονώδες. Μπορείτε να την εφαρμόσετε τοπικά στην μελανιά όσες φορές θέλετε, αρκεί να μιλάμε για καθαρή αλόη.

Πηγή: baby.gr

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:07
Exit mobile version