search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:06
MENU CLOSE

Στόρμι Ντάνιελς: «Θα χορέψω στον δρόμο» αν ο Τραμπ πάει φυλακή

21.03.2023 20:03
stormie daniels

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς δήλωσε την Τρίτη ότι θα «χορέψει στο δρόμο» εάν ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πάει στη φυλακή για τα χρήματα που της προσέφερε το 2016 ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του.

Η Ντάνιελς, η οποία έχει ιστορικό αιχμηρών αναρτήσεων στο Twitter για τον Τραμπ, έδωσε αυτή την υπόσχεση ως απάντηση σε έναν θαυμαστή του μεγιστάνα των ακινήτων που της έγραψε ένα υβριστικό μήνυμα στο Twitter. Η ανταλλαγή «πυρών» έγινε την ίδια ημέρα που ο Τραμπ είχε προβλέψει ότι θα κατηγορηθεί ποινικά στην υπόθεση από μεγάλο δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

«Μια αποκρουστική εκφυλισμένη ιερόδουλη δέχεται χρήματα για να παγιδεύσει έναν αθώο άνθρωπο!», έγραψε χρήστης του Twitter. «Καλή τύχη περπατώντας στους δρόμους μετά από αυτό! Ο @realDonaldTrump είναι το #POTUS μας και θα επιλεγεί με μεγάλη επιτυχία το 2024!»

Η Ντάνιελς απάντησε: «Με πλήρωσε πολλά για να παγιδεύσει τον εαυτό του;»

«Ακούγεσαι πιο χαζός ακόμη κι από εκείνον κατά τη διάρκεια των αναλφάβητων περιπλανήσεων του», πρόσθεσε ο Ντάνιελς.

«Και δεν θα περπατήσω, θα χορέψω στο δρόμο όταν πάει φυλακή», έγραψε.

Η Ντάνιελς έχει ήδη δει τον πρώην δικηγόρο, Μάικλ Κοέν, να πηγαίνει στην ομοσπονδιακή φυλακή για εγκλήματα που περιελάμβαναν παραβίαση της χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας σε σχέση με την πληρωμή 130.000 δολαρίων σε αυτήν λίγο πριν τις εκλογές του 2016.

Ο Κοέν είπε ότι έδωσε αυτά τα χρήματα στην Ντάνιελς για να εξαγοράσει τη σιωπή της ηθοποιού για το ότι έκανε σεξ με τον Τραμπ το 2006, κάποιους μήνες αφότου η σύζυγός του, Μελάνια, γέννησε τον γιο τους Μπάρον.

Αυτή η πληρωμή αλλά και μια δεύτερη που φέρεται να έγινε από τον εκδότη του The National Enquirer, έγιναν για να αποτραπούν πιθανές αξιώσεις που θα μπορούσαν να μειώσουν τις πιθανότητες του Τραμπ να νικήσει τη Δημοκρατική υποψήφια για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον, ήταν κάτι που παραδέχτηκε ο Κοέν.

Ο Κοέν συναντήθηκε 20 φορές με ανακριτές από το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων πολλών συνεδριάσεων και αφότου μπήκε στη φυλακή. Την περασμένη εβδομάδα, κατέθετε επί δύο ημέρες ενώπιον του δικαστηρίου.

Η Ντάνιελς μίλησε στους εισαγγελείς μέσω Zoom την περασμένη εβδομάδα.

Ο Τραμπ αρνείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με την Ντάνιελς ή με την υποτιθέμενη πρώην ερωμένη του, το μοντέλο του Playboy Κάρεν ΜακΝτούγκαλ η οποία έλαβε 150.000 δολάρια.

Αλλά ο Οργανισμός Τραμπ αποζημίωσε τον Κοέν για την πληρωμή του Ντάνιελς και κατέγραψε την πληρωμή στα επιχειρηματικά αρχεία ως νομικά έξοδα.

Η εσφαλμένη ταξινόμηση των επιχειρηματικών δαπανών είναι πλημμέλημα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Νέας Υόρκης. Αλλά μπορεί να κατηγορηθεί ως κακούργημα εάν αποδειχτεί πως αυτό έγινε για να συγκαλύψει άλλο έγκλημα.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός 6,5 βαθμών στο Αφγανιστάν – Έγινε αισθητός σε Πακιστάν και Ινδία

Οι (deepfake) εικόνες της σύλληψης Τραμπ

TikTok: Η Δύση «μπλοκάρει» την πλατφόρμα βίντεο – Απαγορεύσεις στην Ολλανδία, έρευνα στην Ιταλία (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:06