search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:39
MENU CLOSE

Τραμπ: Η γκριμάτσα απέχθειας της Μελάνια για τον Ντόναλντ (Video)

01.11.2021 16:32
melania_gkrimatsa-new

Δεν είναι λίγες οι φορές που η πρώην Πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η Μελάνια Τραμπ, έχει μιλήσει περισσότερο με τις χαρακτηριστικές γκριμάτσες της για τον σύζυγο της Ντόναλντ, παρά με λόγια.


Και οι γκριμάτσες αυτές που είναι γκριμάτσες απέχθειας στο πρόσωπο του πρώην πλανητάρχη, τα λένε όλα και δεν περνάνε απαρατήρητες. Όπως τότε που ο Τραμπ της έπιανε με το ζόρι το χέρι και εκείνη το τραβούσε ενώ έπαιρνε γκριμάτσα αηδίας στο πρόσωπο της.


Η νέα γκριμάτσα έγινε σε αγώνα μπέιζμπολ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ατλάντα της Τζόρτζια το Σάββατο, τον οποίο παρακολούθησε ο Ντόναλντ και η Μελάνια και η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Το πάρτι που στήθηκε στο twitter είναι άνευ προηγουμένου: «Ποιος άλλος έχει την αίσθηση ότι η Μελάνια δεν αντέχει να βλέπει τον σύζυγό της;», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της εκστρατείας του Ομπάμα, Τζον Κούπερ. Ενώ ο συγγραφέας Τζον Πάβλοβιτς έγραψε: «Η Μελάνια τον περιφρονεί όσο και οι άνθρωποι που έχουν αξιοπρέπεια»


Στο βίντεο φαίνεται η Μελάνια και ο Ντόναλντ όρθιοι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μελάνια να χαμογελάει μέχρι που κάτι λέει ο σύζυγος της και εκείνη γουρλώνει τα μάτια, και στη συνέχεια γυρνάει το κεφάλι από την άλλη πλευρά σαν να μονολογεί «Ωωω Θεέ μου τι είπε πάλι το στόμα του».

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ από τον Απρίλιο. Το ζεύγος Τραμπ έχει μετακομίσει στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα με τη Μελάνια να είναι πιο χαλαρή από τότε που ήταν πρώτη κυρία, και να περνά τις ώρες της από σπα σε σπά. Πολλές φορές και δυο φορές κατά τη διάρκεια της μέρας.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Δυσαρέσκεια για τη στρατιωτική βάση στην Αλεξανδρούπολη – Τι συζήτησε με Μπάιντεν και Μακρόν

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο – Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε ο 21χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον ντελιβερά (Video)

Χρυσή Αυγή: Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών απέρριψε τα αιτήματα τριών καταδικασθέντων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:38