search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:29
MENU CLOSE

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο – Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε ο 21χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον ντελιβερά (Video)

01.11.2021 14:56
camera_troxaio-new

Βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται πως ο ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου  παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον διανομέα φαγητού στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στη δημοσιότητα.

Το βίντεο, έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφάλειας καταστήματος στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, λίγα μέτρα πριν συμβεί το δυστύχημα.

Σε αυτό φαίνεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, το οποίο περνάει στο πλάνο για κλάσματα του δευτερολέπτου.

Αφού το όχημα χάνεται από το πεδίο που καταγράφει η κάμερα ασφαλείας, συμβαίνει το δυστύχημα, και οι περαστικοί τρέχουν προς το σημείο όπου ο 21χρονος παρέσυρε και σκότωσε τον ντελιβερά, λίγα μέτρα παρακάτω. Μάλιστα διακρίονται καθαρά να πιάνουν το κεφάλι τους και να σπεύδουν όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 21χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, που χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ασκήθηκε ποινική δίωξη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 21χρονος είναι αλβανικής καταγωγής και είχε δανειστεί το πανάκριβο γρήγορο αυτοκίνητο από ξάδερφό του. Όπωψς αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες δεν είχε δίπλωμα ενώ όπως προέκυψε έπειτα από τοξικολογικές εξετάσεις, ο 21χρονος δεν ήταν μεθυσμένος .

Η μητέρα του θύματος, ισχυρίστηκε νωρίτερα σήμερα στο Voria.gr ότι ο 21χρονος οδηγός πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και ότι η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ήταν πολύ μεγάλη.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός εγκατέλειψε αρχικά το σημείο του δυστυχήματος, που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου 47χρονου, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε και συνελήφθη.

Αντίδράσεις

Αμέσως μετά το περιστατικό οι ντελιβεράδες της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν μοτοπορεία διαμαρτυρίας. Όπως αναφέρει το voria.gr, συγκέντρωση διαμαρτυρίας από διανομείς φαγητού βρίσκεται σε εξέλιξη στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για την φονική παράσυρση του 47χρονου ντελιβερά από ΙΧ που οδηγούσε 21χρονος.

Διαμαρτυρόμενος διανομέας ανέφερε ότι «σκοτώθηκε το παιδί μου, το παιδί σας και ο άνθρωπος που τον σκότωσε είναι ελεύθερος», ένω ένας άλλος ανάφερε ότι «από εχθές τρέμουν τα χέρια μας» κάθε φορά που πρέπει να ανέβουν οι διανομείς στο μηχανάκι.

Οι διαμαρτυρόμενοι καταγγέλλουν ότι είναι γνωστά τα μέρη που γίνονται κόντρες σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, καθώς, όπως αναφέρουν, νέοι με γρήγορα αμάξια συγκεντρώνονται και επιλέγουν με ποιους θα τρέξουν, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη τη δουλειά τους.

Όπως αναφέρουν, ο διανομέας ήταν freelancer και ζητούν από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του άτυχου 47χρονου.

Οι διαμαρτυρόμενοι θα πραγματοποιήσουν και μοτοπορεία που θα καταλήξει στο ΥΜΑΘ.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός – έκρηξη κρουσμάτων: Ποια είναι τα νέα μέτρα που εξετάζονται

Θεσσαλονίκη: Μαθητής φέρεται να βίασε δύο συμμαθήτριές του – Σοκαριστικές καταγγελίες (video)

Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες Αμερικανοί φοιτητές σπουδάζουν και εξερευνούν την πόλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01