ΥΛΙΚΑ
150 γρ. γάλα με 1.5% λιπαρά
400 γρ. γιαούρτι με 2% λιπαρά
Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ.
Βράζουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα και το αδειάζουμε πάνω από τη σοκολάτα.
Περιμένουμε ένα λεπτό και ανακατεύουμε.
Μόλις λιώσει η σοκολάτα και γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, ενσωματώνουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας απαλά.
Μοιράζουμε το μείγμα σε ποτήρια και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει η μους (περίπου 1-2 ώρες).
Πηγή: http://steliosparliaros.gr