ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:23
MENU CLOSE

Άγριος καυγάς Μητσοτάκη με Βούτση (Video)

18.12.2018 19:04
 
Σφοδρό επεισόδιο με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση είχε κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης διέκοψε βουλευτής από τα έδρανα της πλειοψηφίας με τον πρόεδρο της ΝΔ να την προτρέπει να βγει από την αίθουσα αν είναι κουρασμένη. Στην παρατήρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αντέδρασε έντονα ο Νίκος Βούτσης λέγοντας στον πρόεδρο της ΝΔ να απεύθυνεται στους βουλευτές δια μέσου του προέδρου της Βουλής.
 
«Κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας αλλιώς κατεβείτε κάτω. Δεν μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη ή δεν θέλετε να επιβάλλετε την τάξη;» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας: «Μεροληπτείτε συστηματικά εις βάρος της ΝΔ είστε κομματικός πρόεδρος. Είστε πρόεδρος της Βουλής όχι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».
 
Στα «πυρά» Μητσοτάκη απάντησε ο Νίκος Βούτσης λέγοντας «τον αυταρχισμό και την αλαζονεία αλλού» και υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ έχει άδικο. «Θα ζητάτε τον λόγο. Δεν μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε» είπε ο Νίκος Βούτσης.
 
Η αντιπαράθεση μεταξύ των δυο ανδρών συνεχίστηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει «Δεν θα μου υψώνετε εμένα την φωνή σας. Κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας τώρα. Κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας. Οταν οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς ασχημονούν και δεν λέτε κουβέντα θα επιβάλλω εγώ την τάξη εάν δε μπορείτε να την επιβάλλετε εσείς» και τον Νίκο Βούτση να αντιλέγει πως «δεν βρίσκεστε στο συνέδριο της ΝΔ. Σιγά να μην επιβάλλετε και την τάξη εδώ μέσα».
 
Το επεισόδιο μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Νίκου Βούτση πήρε τέλος με τον μεν πρόεδρο της ΝΔ να κατηγορεί τον πρόεδρο της Βουλής λέγοντας πως «είμαστε στη Βουλή με έναν πρόεδρο ο όποιος εδώ και πολύ καιρό έχει αποποιηθεί το ρόλο του. Άλλωστε όπως είπατε κι εσείς είμαστε σε προεκλογική περίοδο και ο καθένας παίρνει το ρόλο του» και τον πρόεδρο της Βουλής να ρίχνει το «καρφί» του προς τον γαλάζιο πρόεδρο λέγοντας πως «εσείς είστε τέσσερα χρόνια τώρα σε προεκλογική περίοδο».
 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:20
Exit mobile version