ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:48
MENU CLOSE

Τηλεφώνημα έσωσε γυναίκα στα Σφακιά - Βράχος 25 τόνων έπεσε στο σπίτι της (Photos)

06.02.2019 12:17

 

Ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε ψηλά από το βουνό και έπεσε πάνω σε σπίτι διαλύοντας κυριολεκτικά ένα τμήμα του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του flashnews.gr.

Ο βράχος υπολογίζεται περίπου βάρους πολλών τόνων – υπολογίζουν 25 τόνων – και κατά την πτώση του, κατέστρεψε μέρος του σπιτιού στο οποίο κατοικούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Είναι πραγματικά απίστευτο το πώς γλίτωσε το μοιραίο η ηλικιωμένη γυναίκα που ζούσε στο σπίτι. Ένα τηλεφώνημα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έμελε να είναι σωτήριο για εκείνη.

Η ηλικιωμένη βρισκόταν στην κουζίνα και μαγείρευε, όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μετακινήθηκε προκειμένου να απαντήσει. Δευτερόλεπτα αργότερα ο βράχος “προσγειώθηκε” με δύναμη ακριβώς στο σημείο που η γυναίκα μαγείρευε.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσε ο δήμαρχος Σφακίων με τεχνικό κλιμάκιο, αστυνομικοί του Α.Τ. Σφακίων καθώς και πυροσβέστες του Π.Σ Ανώπολης.

Ο δήμαρχος Σφακιών ενημέρωσε από το πρώτο λεπτό τις συναρμόδιες υπηρεσίες και σήμερα βρίσκεται στο σημείο με κλιμάκια από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών με γεωλόγο, προκειμένου να γίνει αυτοψία, να ελεγχθεί το σημείο αποκόλλησης του βράχου και ο βαθμός επικινδυνότητας για τυχόν αποκόλληση άλλων βράχων και να γίνουν και οι ενέργειες για το σπίτι και να αποζημιωθεί η ιδιοκτήτρια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:31
Exit mobile version