search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:55
MENU CLOSE

Πηγές Νέας Αριστεράς για Κασσελάκη: Ανταγωνίζεται την δεξιά στη διεκδίκηση συντηρητικών ψήφων – Να ενημερώσει για το πόθεν έσχες του

11.04.2024 21:57
nea aristera 654- new

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπολύει η Νέα Αριστερά, μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Νίκο Ευαγγελάτο.

Πηγές του κόμματος σχολιάζουν από την παρουσίαση του σπιτιού του αξίας 1,8 εκ. ευρώ, έως τις θέσεις του για την αστυνομία και την φορολογία, ενώ επισημαίνουν ότι «συνεχίζει τη μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ριάλιτι σόου» και «επιβεβαιώνει ότι με την αριστερά έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο». Του εύχονται δε ειρωνικά «καλορίζικο το νέο σπίτι», καλώντας τον ταυτόχρονα να ενημερώσει για το πόθεν έσχες και τις εταιρείες του.

Αναλυτικά, οι πηγές της Νέας Αριστεράς σχολιάζουν την συνέντευξη Κασσελάκη ως εξής:

«Ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τις δυσκολίες που περνούν οι Έλληνες πολίτες από το νέο του σπίτι αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ στην Αθήνα της στεγαστικής κρίσης.

Συνεχίζοντας την μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ριάλιτι σόου επιβεβαίωσε ότι με την αριστερά έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο. 

Τα όσα επανέλαβε περί φορολογίας είναι ανάξια σχολιασμού. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στη λογική της Δεξιάς: απαλλαγές φόρου για τους ισχυρούς ως εργαλείο της ανάπτυξης. Ο κύριος Μητσοτάκης πράγματι έχασε την ευκαιρία να έχει στο πρόσωπο του κυρίου Κασσελάκη έναν ακόμη νέο υπουργό. 

Σήμερα όμως μάθαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη ζητάει προσλήψεις και νέες εξουσίες στην αστυνομία. Και φυσικά ότι θεωρεί τις καταλήψεις των πανεπιστημίων εφάμιλλες με τον βανδαλισμό των πανεπιστημίων. Κάθε φορά και λίγο πιο δεξιά στον ανταγωνισμό της διεκδίκησης συντηρητικών ψήφων. 

Καλορίζικο το νέο σπίτι. Ελπίζουμε όταν τελειώσει η ανακαίνιση να ενημερώσει επιτέλους ο κύριος Κασσελάκης τους πολίτες  για το πόθεν έσχες του και για τις εταιρίες στο Ντέλαγουερ, τις οποίες κατά δήλωση του “δεν έχει προλάβει να μετρήσει”».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παπανδρέου: Είμαι αυτονοήτως υπέρ της επείγουσας διαδικασίας για την αναθεώρηση της ΚΑΠ

Βρυξέλλες: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Π.Κόκκαλη και του Ξ. Κοντιάδη «Ο κόσμος καίγεται. Αλλάξτε το σύστημα, όχι το κλίμα»

Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πώς θα γίνει η ψηφοφορία για το ευρωψηφοδέλτιο – Τα εκλογικά κέντρα ανά Περιφέρεια – Πλήρης οδηγός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50