ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 17:19
MENU CLOSE

Καρφιά Χρηστίδη για Μωραΐτη - Τόλκα: Η αγάπη για την καρέκλα έχει και τα όριά της

16.02.2019 17:25

 

Ο Παύλος Χρηστίδης, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας έχει δημιουργήσει μία κυβέρνηση τουρλού. Όλο αυτό το πράγμα είναι ένα συνονθύλευμα από το οποίο δεν έχει να κερδίσει κάτι ο Έλληνας πολίτης. Ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει εδώ και τέσσερα χρόνια το σκληρότερο μνημόνιο που έχει εφαρμοστεί στη χώρα. Αυτό δεν είναι μία αριστερή πολιτική, ακολουθεί το δρόμο της ΝΔ».

«Κάποιοι έχουν πάρει την απόφαση να λειτουργήσουν ως αντιπαραδείγματα, πώς πρέπει να φύγει κάποιος από την πολιτική με βάση αυτά που βλέπει και να μην ξαναψηφίσει σε κάλπη. Εμείς είμαστε στην άλλη πλευρά, έχουμε αρχές, ιδέες, αξίες και θα τις υπερασπιστούμε έως το τέλος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβόμαστε, δεν είναι οι ψηφοφόροι πρόβατα τα οποία κάποιοι τα έχουν στο μαντρί και τα κουβαλούν εκεί που πάνε. Θα γυρίσει ανάποδα όλη αυτή η προσπάθεια η οποία μας δίνει συσπείρωση, ενότητα, καθαρές επιλογές», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Παύλος Χρηστίδης εκτίμησε ότι «ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να πάμε σε εκλογές. Πολλές φορές παρακολουθούμε ΜΜΕ φιλικά προς το ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν πρόσωπα ως μεγάλες μεταγραφές. Υπάρχουν δεκάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θα είναι υποψήφια με άλλα πολιτικά κόμματα τις επόμενες εκλογές. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζουν στην ανασφάλεια της μη εκλογής τους».

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 17:19
Exit mobile version