ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:30
MENU CLOSE

Τρανστζέντερ με κατάλληλη αγωγή κατάφερε να μείνει έγκυος (Photos)

07.03.2019 10:29

 

Εκείνοι της συμπαραστάθηκαν και με την κατάλληλη αγωγή και ορμόνες η Ουίλει άρχισε να γίνεται άνδρας.

Έβγαζε μούσια, τρίχες, δυνάμωνε τους μύες και τα μπράτσα του. Και έπαιρνε τεστοστερόνη συνέχεια. Η Ουίλει εξακολουθούσε να έχει όλα τα θηλυκά όργανα αναπαραγωγής.  

Όταν ένιωσε την ανάγκη να γίνει μητέρα οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει διότι η περίοδος της έχει τελειώσει αλλά και επειδή η τεστοστερόνη στο αίμα της είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Η Ουίλει στα 28 της είχε σχέση και συζούσε με τον επίσης 28χρονο Στίβεν Γκάεθ. Κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι είχε μείνει έγκυος. Πέρα από κάθε ιατρική πρόβλεψη ήταν έγκυος. Εννέα μήνες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι. Τον μικρούλη Ρόουαν.   

Πλέον η Ουίλει περιμένει να ολοκληρώσει το θηλασμό να μεγαλώσει λίγο ο γιός της και μετά να μπει στο χειρουργείο για να αφαιρέσει το στήθος της αλλά και τα θηλυκά γεννητικά της όργανα.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε γίνει αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων κάτι που συναισθηματικά την είχε καταρρακώσει. Όμως πλέον όπως λέει και η ίδια έχει το παιδί της και δεν την ενδιαφέρει το παραμικρό

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31
Exit mobile version