ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:33
MENU CLOSE

Με... οπαδική ισορροπία και εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα (Photos)

27.03.2019 13:39
 
Μόλις εννέα κενά άφησε στο ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που παρουσίασε σήμερα το νέο σήμα της περιφερειακής του παράταξης και εκατό υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στην έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του.
 
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού, που θα διεκδικήσει την επανεκλογή του τον ερχόμενο Μάιο έχει ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιο σε όλους τους νομούς και απλώς έχει αφήσει εννέα κενές θέσεις για συμπληρώσεις της τελευταίας στιγμής και πιθανώς για… εκπλήξεις.
 
Σε μια σύγχρονη παρουσίαση, ο κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε έναν έναν τους εκατό υποψηφίους, που ήταν παρόντες στην εκδήλωση και είχαν την πρώτη ευκαιρία επαφής με τους δημοσιογράφους.
 
Από τους 100 υποψήφιους οι 70 είναι νέοι (ποσοστό ανανέωσης 70%), ενώ ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε τον χαρακτηρισμό της παράταξής του ως «πραγματικά αυτοδιοικητικής και αυθεντικά υπερκομματικής».
 
Σημειώνεται ότι καταγράφεται… απόλυτη ισορροπία στα οπαδικά, με εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ (Νίκος Σταυρόπουλος… Μάτζικ), του Άρη (Άγγελος Χαριστέας και ο… παλιός Ντίνος Κούης) και Ηρακλής (Λάκης Παπαϊωάννου).