ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:29
MENU CLOSE

Ο μικρός μαχητής από την Λέσβο και η υπόσχεση του Κούτρη! (Video)

01.04.2019 17:06

 

Με αφορμή το ταξίδι του πιτσιρικά στην Αθήνα – για την θεραπεία που χρειάζεται – εκείνος ήθελε να συνδυάσει την παρουσία του στην ελληνική πρωτεύουσα με το να βρεθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στο πλευρό του Κούτρη που θαυμάζει.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ των Πειραιωτών ήθελε να του δώσει πιο μεγάλη χαρά από το να του δωρίσει απλά μία φανέλα ή μπλούζα – όπως έχετε διαβάσει ήδη σχετικά – και έτσι του έδωσε την δυνατότητα να σκοράρει μπροστά από την Θύρα 7 και να αποθεωθεί από τον κόσμο.

Ο νεαρός Βασίλης παρά το πρόβλημά του έχει μεγάλη και πραγματική αγάπη για τον Ολυμπιακό. Μία αγάπη που είναι κινητήριος δύναμη, έμπνευση και ελπίδα. Ο Κούτρης συγκινήθηκε από την ιστορία του και εκτός του ότι στάθηκε στο πλευρό του, του υποσχέθηκε πως θα φροντίσει να έρθει ξανά στο φαληρικό γήπεδο και να δει παιχνίδι ή να παίξουν πάλι μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Τα μάτια του πιτσιρικά «άστραψαν» από χαρά μόνο και μόνο από αυτήν την δέσμευση – υπόσχεση του διεθνούς μπακ. Σημειωτέον ο Κούτρης σε όλη την ποδοσφαιρική του διαδρομή έχει δείξει κοινωνικό πρόσωπο και έχει μεγάλες ευαισθησίες. Όλη αυτή η εμπειρία στο φαληρικό γήπεδο αλλά και η συγκεκριμένη υπόσχεση έκαναν πάντως τον μικρό Βασίλη ακόμα πιο δυνατό.

– Ο Ολυμπιακός ανέβασε σχετικό βίντεο στα social media του που έχει και την ασίστ του Κούτρη στον μικρό Βασίλη για να σκοράρει. Δείτε το παρακάτω.

 

Πηγή: gazzetta

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:29
Exit mobile version