ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:11
MENU CLOSE

Σπηλιωτόπουλος για ΝΔ: Το πλήρωσε ακριβά όταν λοξοκοίταξε στη σκληρή δεξιά ή φλέρταρε με λούμπεν στοιχεία

13.04.2019 18:44

 

Για τη στάση των εμπλεκομένων στην υπόθεση Novartis, ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημειώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», ότι «στο τέλος της ημέρας τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη», προσθέτοντας πως «αν παραιτηθείς, βοηθάς την παράταξη αλλά όχι τον εαυτό σου. Αν δεν παραιτηθείς, διευκολύνεις την υπεράσπισή σου αλλά όχι το κόμμα σου».

Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος, ο κ. Σπηλιωτόπουλος απαντά χαρακτηριστικά: «Ενδεχομένως, τα προερχόμενα από το ΣΥΡΙΖΑ στελέχη, όπως ο κ. Τατσόπουλος ή τα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι στελέχη, να κρίθηκαν ότι έχουν μεγαλύτερο ειδικό βάρος από εμένα ή άλλους αγωνιστές της παράταξης» και συμπληρώνει: «Εγώ αναμένω αυτονόητα και αυτοδίκαια».

Σε άλλο σημείο επίσης, αναφέρει ότι έδωσε το ηθικό πλεονέκτημα στη ΝΔ και παρέμεινε στον Δήμο «μέχρι σήμερα που έμαθα από τα ΜΜΕ ότι η συνέχεια της προσπάθειας περνά στον κ. Μπακογιάννη».

Τέλος, τονίζει ότι η εκλογολογία που ξεκινά από την επόμενη μέρα κάθε εκλογικής αναμέτρησης βλάπτει την οικονομία, τη δημόσια ζωή και υπονομεύει την σταθερότητα, ενώ χαρακτηρίζει επιτακτική τη συνταγματική κατοχύρωση της τετραετίας, και συμπληρώνει: «Όποιος πιστεύει το αντίθετο δεν ωφελεί ούτε τον τόπο ούτε τον εαυτό του».

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:06
Exit mobile version