search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:24
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά: Βασικός χορηγός της άκρας δεξιάς η πολιτική Μητσοτάκη

25.04.2024 22:05
nea-aristera-new

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατάφερε να απαντήσει τίποτα ουσιαστικό για τα τελευταία στοιχεία που αναδημοσιεύσαν οι FT» σημειώνει η Νέα Αριστερά σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει η Νέα Αριστερά, τα στοιχεία αυτά από τους FT «δείχνουν το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα. Φτωχοποίηση των πολιτών, έκρηξη του κόστους ζωής, μείωση των πραγματικών μισθών και ενίσχυση των κερδών των λίγων. Η έκρηξη των κοινωνικών ανισοτήτων αποτελούν και βασικό στοιχείο που αξιοποιεί η ακροδεξιά. Και ο κ. Μητσοτάκης όλο αυτό το διάστημα έχει επιλέξει να λειτουργήσει ως βασικός χορηγός της. Το να εμφανίζεται ως αντίπαλος της αποτελεί φαρσοκωμωδία».

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά καταλήγει λέγοντας πως «Στον αντίποδα της πολιτικής του κ. Μητσοτάκη είναι η ενίσχυση των κοινωνικών αγώνων και των δημοκρατικών διεκδικήσεων, που αποτελεί την απάντηση, όχι μόνο στην κυβερνητική πολιτική, αλλά και στις μισαλλόδοξες φωνές. Σε αυτό τον στόχο η Νέα Αριστερά θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της».

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Ένταλμα σύλληψης για τον κορυφαίο σκακιστή Γκάρι Κασπάροφ – Τι απαντά ο ίδιος

Κουτσούμπας: Συνεχίζει την περιοδεία του στη Νέα Υόρκη μετά τον Καναδά – Συναντήσεις με εργαζομένους της Amazon κι Ελπιδοφόρο

Κασσελάκης για Φλέσσα: Παραμένει υποψήφια του Μητσοτάκη παρά την αποτρόπαια δήλωση – Δεν είμαστε όλοι συνένοχοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:24