search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:34
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Συνεχίζει την περιοδεία του στη Νέα Υόρκη μετά τον Καναδά – Συναντήσεις με εργαζομένους της Amazon κι Ελπιδοφόρο

25.04.2024 21:38
koutsoump;as new

Στη Νέα Υόρκη συνεχίζει την περιοδεία του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά την επίσκεψή του σε Μόντρεαλ και Τορόντο, στον Καναδά. Η επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στον Καναδά ολοκληρώθηκε, χτες το απόγευμα, με ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα σε συγκέντρωση στο Τορόντο.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όπου ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου, θα έχει συναντήσεις με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην “Amazon” και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Το Σάββατο 27 Απριλίου θα επισκεφτεί την Αστόρια και θα περιοδεύσει σε καταστήματα Ελλήνων Ομογενών. Θα συναντηθεί ακόμα με το ΔΣ του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού και στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ Νέας Υόρκης.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Έμμεσο «mea culpa» Μητσοτάκη για την Εξεταστική Επιτροπή

Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ: Κατέβασε τον πήχη των ευρωεκλογών στο 33% του 2019 – Επίθεση σε Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

Στέφανος Κασσελάκης στον Alpha: Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:34