ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:08
MENU CLOSE

Σκοτώθηκε ο διεθνής Τσέχος επιθετικός, Γιόζεφ Σουράλ

29.04.2019 08:56

 

Το μικρό λεωφορείο που επέβαινε με άλλους έξι συμπαίκτες του, ενώ επέστρεφε από το εκτός έδρας ματς με την Καϊσερισπορ (1-1), συνετρίβη για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, όπως μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο της Τουρκίας «Αναντολού».

Οι τραυματίες ποδοσφαιριστές της Αλάνιασπορ μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου ο Σουράλ άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα πάντα με το κρατικό πρακτορείο της γειτονικής χώρας, οι υπόλοιποι παίκτες και το προσωπικό επέστρεψαν με το λεωφορείο της ομάδας ή με δική τους πρωτοβουλία, ενώ ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου κρατήθηκε μετά το ατύχημα και ξεκίνησε έρευνα.

Στο ίδιο μίνι βαν επέβαινε ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ της Τουρκίας δεν βρίσκονταν μέσα σε αυτό, ούτε ο Λούκας Βιαγιαφάνιες, ούτε ο Τζαβέλας.

Ο πρώτος αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση με την Καϊσερισπορ, ενώ ο Έλληνας αμυντικός, ήταν εκτός αποστολής.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Χασάν Καβούσογλου, τόνισε ότι «σύμφωνα με αυτά που μου μετέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας, παρόλο που υπήρχαν δύο οδηγοί στο όχημα, ήταν και οι δύο κοιμισμένοι. Η συντριβή συνέβη ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος».

Ο 28χρονος Σουράλ επιθετικός είχε πάρει μεταγραφή στην τουρκική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο από την Σπάρτα Πράγας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:07
Exit mobile version