ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:10
MENU CLOSE

Τίτλοι τέλους για το Big Bang Theory -Το «αντίο» του Σέλντον

01.05.2019 13:49

 

Η παραγωγή γύρισε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, το βράδυ της Τρίτης, μετά από 12 χρόνια. 

Η σειρά άρχισε να προβάλλεται το 2007, κέρδισε 56 βραβεία για τηλεοπτική σειρά και υπήρξε υποψήφιο για 216 στα 12 χρόνια που βρέθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του CBS.

Η επιτυχία του Big Bang Theory ήταν τέτοια, που οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές, Τζιμ Πάρσονς (υποδυόταν τον Σέλντον), Τζονι Γκαλέτσκι (που ανέλαβε τον ρόλο του Λέοναρντ) και Κάλει Κουόκο (στον ρόλο της Πένι) έφτασαν να αμείβονται τα τελευταία χρόνια το αστρονομικό ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων ανά επεισόδιο.

Οι ηθοποιοί μάλιστα λέγεται πως δέχτηκαν μείωση 10% την προτελευταία σεζόν, προκειμένου να αυξηθούν οι αποδοχές των συναδέλφων τους που συμπρωταγωνιστούσαν μαζί τους στη σειρά.

Το ευχαριστώ του Σέλντον

«Ευχαριστώ διαμέρισμα 4Α που υπήρξες ένα σπίτι για τόσα πολλά όνειρα που έγιναν πραγματικότητα, για τόσες φιλίες» έγραψε ο Πάρσονς στο Instagram, πλάι σε μια φωτογραφία με την εξώπορτα του διαμερίσματος που «έζησε» ο Σέλντον ο ιδιοφυής και ιδιόρρυθμος επιστήμονας.

Και ευχήθηκε στους συμπρωταγωνιστές του που είχαν τα γενέθλιά τους, ανήμερα του γυρίσματος του τελευταίου επεισοδίου. «Χρόνια πολλά Τζόνι Γκαλέτσκι και Κιουνάλ Νειγιάρ – αυτό κι αν είναι καλός συγχρονισμός… είθε τα 12 χρόνια που θα έρθουν να είναι τόσο ζωντανά και υπέροχα όσο τα προηγούμενα 12 κατά τη διάρκεια των οποίων είχα την χαρά να σας γνωρίσω και να δουλέψω και με τους δυο σας».

 

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:10
Exit mobile version