search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:48
MENU CLOSE

Νέο επεισόδιο στη κόντρα Φλώρου και Γραμμένου: «Δεν ανέχομαι να μου βρίζει τη μάνα» – «Δεν εξύβρισα»

25.04.2024 12:03
floros-125

Οι δύο «πρωταγωνιστές» του θλιβερού χθεσινού επεισοδίου στη Βουλή, ο Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος, τοποθετήθηκαν για όσα έλαβαν μέρος στο Κοινοβούλιο, στην εκπομπή του Γ. Λιάγκα.

Ο Φλώρος, ο οποίος σήμερα αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια, επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι δεν γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, αλλά ότι τον άρπαξε από τον γιακά και τον έριξε κάτω.

Ο Γραμμένος από την πλευρά του, ισχυρίστηκε, σε αντίθεση με όσα ανέφεραν μάρτυρες του επεισοδίου και ο θύτης, ότι ποτέ δεν τον έβρισε, ούτε την μητέρα του.

Φλώρος: «Δεν ανέχομαι να μου βρίζουν τη μάνα μου»

«Ολα ξεκίνησαν από την ομιλία του κύριου Χήτα, για την άρση ασυλίας του κύριου Βελόπουλου, που προέρχεται από μία μήνυση που έχει καταθέσει ο πατέρας μου εδώ και 2,5 χρόνια περίπου, για συκοφαντική δυσφήμιση, μέσα από έναν ψεύτικο λογαριασμό στο twitter. Ο κύριος Χήτας στον λόγο του είπε ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση. Εγώ εκείνη τη στιγμή γύρισα και του είπα ότι “αυτό θα το κρίνουν τα δικαστήρια, όχι εσύ”. Εκείνη τη στιγμή, αναίτια και χωρίς να του έχω μιλήσει, πετάχτηκε ο Γραμμένος και μου είπε “βούλωσέ το εσύ σκουπίδι”. Γύρισα και του είπα “αντε γαμ@@@” και μου είπε “θα σου γαμ@@@ τη μα@@.” Του λέω “τι είπες;” και σηκώνεται και φεύγει κι εκείνη τη στιγμή ξανακάθομαι στη θέση μου. Γυρίζει προκαλώντας με, μου έκανε κ@@@δαχτυλα και χειρονομίες με χειροπέδες. Μου λέει “εσένα τη μανούλα σου θα την γαμ@@@ παλιο@@@@@. Να το θυμάσαι με χειροπέδες θα σε πάνε μέσα” » είπε αρχικά, περιγράφοντας όλο το σκηνικό και τον διάλογο που είχαν οι δυο τους.

«Φεύγω εκείνη τη στιγμή, επειδή εγώ δεν ανέχομαι κανέναν μα μου βρίζει τη μάνα που μου είναι ότι πιο ιερό έχω και νομίζω ότι είναι για όλο το κόσμο ότι πιο ιερό υπάρχει. Βγήκα στην είσοδο του κοινοβουλίου, ήταν και ο φρουρός της Βουλής, ήταν ο κ. Γραμμένος εκείνη τη στιγμή. Μου έλεγε “φύγε από δω, φύγε από μπροστά μου”. Με σπρώχνει κι εκείνη τη στιγμή γυρνάω, τον πιάνω από τον γιακά και τον έριξα κάτω. Ούτε γροθιές που έχουν αναφέρει, ούτε το παραμικρό. Και εκεί έληξε το όλο θέμα. Μαζεύτηκε ο κόσμος, μας χώρισε και δεν έγινε τίποτε άλλο» πρόσθεσε.

Γραμμένος: «Σέβομαι τον ιερό ρόλο της μάνας, λέει ψέματα»

Λίγο μετά βγήκε και δήλωση του βουλευτή Β. Γραμμένου, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν έβρισε την μητέρα του ανεξάρτητου βουλευτή.

«Σέβομαι απόλυτα τον ιερό ρόλο της Ελληνίδας μάνας. Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια, μεγάλωσα με την μητέρα μου. Είμαι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Δεν εξύβρισα και δεν μπήκα στη διαδικασία να απευθυνθώ στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Λυπάμαι και θλίβομαι που οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι δεν διασταύρωσαν τα όσα ψεύδη τους είπε ο ίδιος για να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Εμπιστεύομαι απόλυτα την ελληνική δικαιοσύνη και περιμένω καρτερικά την απόφαση του κύριου ανακριτή» δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Στο στόχαστρο ο Οργανισμός Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας

Κασσελάκης από την Κω: «Δεν είναι δυνατόν να είμαστε μια χώρα που να μη μπορεί να γιατρέψει τους πολίτες της. Τι σόι χώρα είμαστε;»

Η ακραία σύγκρουση στα δεξιά της Nέας Δημοκρατίας και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η συνάντηση Μητσοτάκη Ιερώνυμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50