ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:22
MENU CLOSE

Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά - Η φράση του Κουβαρά και το σχόλιο του Παπαδημούλη (Video)

05.05.2019 09:20

 

Ο κ. Παπαδημούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Brain Storming» στο ACTION 24, που παρουσιάζει ο Σταμάτης Ζαχαρός, τον οποίο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «πιο φανατικό και από τον εκπρόσωπο της ΝΔ». Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο Γιώργος Κουβαράς, λέγοντας, «δεν δεχόμαστε, κ. Παπαδημούλη μαθήματα δημοσιογραφίας από εσάς».

Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ των δύο , μετά τον οποίο ο Γιώργος Κουβαράς αποχώρησε από το στούντιο προκειμένου να προετοιμαστεί για τη δική του εκπομπή η οποία ακολουθούσε. Ο δημοσιογράφος νόμιζε ότι του είχαν κλείσει το μικρόφωνο και είπε: «Καλά δεν του έκανα;». Όμως το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό, και το σχόλιο ακούστηκε στον αέρα.

«Καλά μου κάνατε κ. Κουβαρά…, ακουστήκατε και στον αέρα» απάντησε ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος στη συνέχεια έγραψε στο twitter:

«Το κρεσέντο αντιΣυριζα προπαγάνδας από ορισμένα ΜΜΕ και δημοσιογράφους, θα γίνει μπούμερανγκ».

Λίγο αργότερα δημοσίευσε το συγκεκριμένο απόσπασμα της εκπομπής γράφοντας:

«Tο επίμαχο βίντεο, στο οποίο ο Γ. Κουβαράς καυχιέται με… ανοιχτό μικρόφωνο ότι “καλά μου έκανε!”, αποδεικνύει ότι ο πραγματικός στόχος ορισμένων δεν είναι άλλος από την αντιπολιτευτική προπαγάνδα και την επίθεση σε εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση».

Πηγή: enikos.gr

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:17
Exit mobile version