ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:47
MENU CLOSE

«Βόμβα» στο Χόλιγουντ: Διέρρευσε η υπόθεση του «Joker» (Video)

05.06.2019 13:19
 
Μπορεί αυτή τη στιγμή οι κόμικ φανς να μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του τελευταίου κεφαλαίου των X-men “Dark Phoenix” και του νέου “Spider-man Far from Home”, ωστόσο στο βάθος του μυαλού τους υπάρχει αναμφίβολα ένα άλλο φιλμ από την DC Comics που περιμένουν πώς και πώς: Ο λόγος για την ταινία «Joker» με τον Joaquin Phoenix πίσω από το makeup και το σατανικό χαμόγελο του διαβόητου κλόουν του εγκλήματος και θανάσιμου εχθρού του Μπάτμαν. Και όπως προμηνύει το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, το project αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις…
 
Την ταινία που σκηνοθετεί ο Todd Phillips καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα επισήμως γνωστό ούτε εάν θα δούμε τον Σκοτεινό Ιππότη στην ταινία, ούτε από ποια κόμικ είναι εμπνευσμένο το σενάριο. Το πιο πιθανό είναι το φιλμ να δανείζεται στοιχεία από τις πολύχρωμες σελίδες, όχι όμως κάποιο αυτούσιο storyline. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε την ιστορία “γέννησης” – δημιουργίας του αποκαλούμενου και ως “πρίγκιπα του εγκλήματος”.
 
Η μέχρι τώρα σύνοψη που έχει δοθεί στη δημοσιότητα αναφέρει: «Το 1981 ένας αποτυχημένος stand-up κωμικός που ζει στην Γκόθαμ, επιλέγει να στραφεί στο έγκλημα. Σιγά σιγά καταφέρνει να εξελιχθεί σε έναν θρυλικό εγκληματία που σπέρνει τον τρόμο.»
 
Μια πηγή από την παραγωγή της ταινίας αποκάλυψε λίγες περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο. Αν και δεν έχουν επαληθευτεί επίσημα και μπορεί πολλά να μη συμπεριληφθούν (ή και να αλλάξουν) στο τελικό cut της ταινίας, σίγουρα δίνουν μια εικόνα για το πού κατευθύνεται το σενάριο.
 

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06
Exit mobile version