ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:06
MENU CLOSE

Ελένη Καστάνη: Αποχώρησε από παράσταση λίγo πριν την καλοκαιρινή περιοδεία - Τι συνέβη (Video)

20.06.2019 12:24

 

Δέκα μέρες πριν τη πρεμιέρα και πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 17ης Ιουνίου, οι συντελεστές ενημερώθηκαν ότι η Ελένη Καστάνη αποχωρεί από την παράσταση.

Η ηθοποιός, είχε συμφωνήσει για τον συγκεκριμένο ρόλο από τον Απρίλιο και ουδείς περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Ωστόσο, ακούγονται φήμες ότι η απόφασή της να είχε να κάνει με την αλλαγή στη σκηνοθεσία, καθώς αρχικά την παράσταση είχε αναλάβει ο Σταμάτης Φασουλής, αλλά, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τη σκυτάλη πήρε ο Μάνος Καρατζογιάννης. Κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά. Στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε ότι παρότι η ηθοποιός ήθελε πολύ αυτόν τον ρόλο, το τελευταίο διάστημα δυσανασχετούσε.

Η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή είχε βρεθεί στα παρασκήνια των προβών, εκεί όπου η ηθοποιός είχε μιλήσει στην κάμερα και δήλωσε χαρούμενη για τη δουλειά αυτή.

Η πιθανότερη αντικαταστάτρια της ακούει στο όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία είναι κολλητή φίλη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και είναι ελεύθερη για το καλοκαίρι.

Η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα, ωστόσο είναι πολύ κοντά στο να συμφωνηθεί η συνεργασία.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:05
Exit mobile version