ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:52
MENU CLOSE

Αλλάζουν και πάλι όλα για τα κινητά τηλέφωνα (Photos)

01.07.2019 18:23

 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι εταιρείες δεν συνεχίζουν να πειραματίζονται με διάφορες μορφές συσκευών, με τη Samsung, μάλιστα, να παρουσιάζει ένα concept το οποίο φαίνεται ότι αν υλοποιηθεί με κάποιο τρόπο, θα αποτελέσει πραγματική επανάσταση στο χώρο των φορητών συσκευών.

Σύμφωνα με το concept, το τηλέφωνο αυτό θα αποτελείται από μια «ελαστική» οθόνη, η οποία θα μπορεί να… τραβηχτεί και από τις δύο πλευρές της συσκευής και να μετατρέπεται από απλό τηλέφωνο σε tablet διαφόρων μεγεθών και μετά να τυλίγεται και πάλι σε μέγεθος απλού τηλεφώνου.

Αν η ιδέα σας φαίνεται εντυπωσιακή, πάντως, καλό θα είναι να περιμένετε: η σχετική πατέντα κατατέθηκε στις ΗΠΑ από την Samsung Display, την εταιρεία που κατασκευάζει τις οθόνες, και μάλλον βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης.

Επίσης, όσοι είδαν το σχέδιο επισημαίνουν ότι η Samsung θα πρέπει να ξεπεράσει πολλά τεχνικά προβλήματα, μέχρις ότου να είναι σε θέση να παρουσιάσει μια συσκευή λειτουργική. Όμως, ακόμα και έτσι, τα πράγματα φαίνεται ότι βαίνουν προς… πολυμορφικές συσκευές που θα είναι δύο-σε-ένα και θα επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν πολλές δουλειές με αυτές. Ίδομεν…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:52
Exit mobile version