ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Έξι τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου

31.08.2019 15:31
 
Οι διατροφικές επιλογές που κάνουμε επηρεάζουν πολλές πτυχές της υγείας μας.
 
Μελέτες επιβεβαιώνουν ότι o κίνδυνος καρκίνου, διαβήτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων αυξάνεται σημαντικά όταν ακολουθούμε ανθυγιεινές διατροφικές επιλογές,
 
Υπάρχουν αρκετές τροφές οι οποίες ενισχύουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, περιορίζοντας τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων.
 
Παρακάτω δείτε 6 τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου.
 
1. Καρότα: Έρευνες αποδεικνύουν ότι η συχνή κατανάλωση καρότων, που είναι πλούσια σε βιταμίνες, φυτικές ίνες, κάλιο και φαλκαρινόλη, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη, των πνευμόνων και του στομάχου.