Καρπούζι
Ecco Domani Pinot Grigio
Φρέσκος βασιλικός
Μέλι καστανιάς
Θαλασσινό αλάτι Maldon
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε φέτες ένα γλυκό καρπούζι και καψαλίζουμε τις άκρες για να αναπτύξει μία καπνιστή γεύση
- Πολτοποιούμε το καρπούζι και προσθέτουμε, το μέλι καστανιάς μαζί με τον φρέσκο βασιλικό
- Ενώ τα πολτοποιούμε όλα μαζί προσθέτουμε λίγο θαλασσινό αλάτι και 2,5 κούπες Pinot Grigio.
Μόλις το μείγμα ενοποιηθεί πλήρως, το απλώνουμε σε ένα ρηχό ταψί και το παγώνουμε επί 3,5 ώρες, το αφαιρούμε κάθε 30 με 40 λεπτά από την κατάψυξη και το ανακατώνουμε
Μόλις το μείγμα έχει την υφή που επιθυμούμε, το σερβίρουμε
Το διακοσμούμε με φύλλα βασιλικού
iefimerida.gr