ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:10
MENU CLOSE

Το φύλλο αγώνα για τη διακοπή στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Αστυνομικός προκάλεσε λεκτικά και με χειρονομίες τους φίλους των γηπεδούχων»

03.11.2019 13:11

 

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με όσα καταγράφονται, η ένταση προκλήθηκε από τη συμπεριφορά ενός αστυνομικού και δεν ήταν στόχος ο πάγκος του Ολυμπιακού.

«Αυτός προκάλεσε λεκτικά και με χειρονομίες τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να δεχτεί 10 μπουκάλια με νερό και 2 μπουκάλια προς την πλευρά των παικτριών του Ολυμπιακού. Ο αγώνας διακόπηκε για 8 λεπτά και ύστερα από συστάσεις από τα μεγάφωνα ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά», αναφέρει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα filathlos.gr.

Σε άλλο σημείο, γράφει ότι: «Στο διάλειμμα ανάμεσα στο 2ο και στο 3ο σετ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έβριζαν εν χορώ… κι έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα και ξεκίνησε το 3ο σετ κανονικά. Στο 4-3 του 3ου σετ φίλαθλοι της ομάδας του Παναθηναϊκού έφτυναν την παίκτρια του Ολυμπιακού Χριστοδούλου Στέλλα που ετοιμαζόταν να κάνει σερβίς. Ο 1ος διαιτητής κατέβηκε από τη σκάλα. Το παιχνίδι διακόπηκε για 2 λεπτά, έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα που προειδοποιούσαν τους φιλάθλους πως την επόμενη θα γίνει εκκένωση του γηπέδου. Οι φίλαθλοι συμμορφώθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε».

Επιπλέον, αναφέρεται πως: «Στο 23-23 του πρώτου σετ ένα μπουκάλι με νερό έπεσε μπροστά στα πόδια ενός παρευρισκόμενου αστυνομικού (αστυνομικός Αθλητικής Βίας) με πολιτικά».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:09
Exit mobile version