ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Αποκαλύψεις για τον «αστυνομικό τραγουδιστή» που έγινε viral (Photos|Videos)

16.11.2019 08:50
 
Tο γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με πρωταγωνιστή αστυνομικό που τραγουδάει μαζί με έναν πλανώδιο μουσικό στο Μοναστηράκι.
 
Το ασυνήθιστο περιστατικό συγκεντρώνει θετικά σχόλια που μάλλον απομακρύνει και το ενδεχόμενο πειθαρχικού για τον αστυνομικό, επειδή έπιασε το μικρόφωνο εν ώρα υπηρεσίας.
 
Ο Μάριος Δαρβίρας είναι ο 31χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και πριν από τρία βράδια βρέθηκε στο Μοναστηράκι όπου συνάντησε τον πλανώδιο μουσικό.
Ο αστυνομικός μπήκε στην Αστυνομία καθώς ήθελε να βοηθάει τους πολίτες και να συλλαμβάνει τους κακοποιούς. Όμως η αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι δεν σταμάτησε να μεγαλώνει.
 
Το βίντεο από το Μοναστηράκι στο οποίο τραγουδάει με τον πλανώδιο μουσικό μέσα σε ένα 24ωρο έγινε viral.
 
Ο Μάριος Δαρβίρας παίζει κιθάρα, γράφει μουσική και στίχους για τα τραγούδια του ενώ έχει γυρίσει και βίντεοκλιπ τα οποία έχει δημοσιεύσει στο κανάλι του στο YouTube.
 

Δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια στους κόλπους της Αστυνομίας για τον αστυνομικό, ο οποίος εν ώρα υπηρεσίας και φορώντας τη στολή του πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στο πλευρό δίπλα σε έναν πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι.
 
Πηγή: ethnos.gr
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09
Exit mobile version