ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:34
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Απέλυσαν αστυνομικούς που έκαναν σεξ στην τουαλέτα του τμήματος (Photos)

23.01.2020 09:56

 

Η 39χρονη Μπράντι Σάντσεζ και ο -προφανώς ελληνικής καταγωγής- 46χρονος Λάμπρος Γαβαλάς τέθηκαν σε διαθεσιμότητα εξαιτίας του καυτού ραντεβού που κανόνισαν στην τουαλέτα.

Η 39χρονη, που συζεί και έχει παιδί με τον αξιωματικό Τίμοθι Σκρετς, η οποία υπηρετεί σε άλλο τμήμα της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από το ότι πιάστηκε ημίγυμνη, ήταν και σε κατάσταση μέθης εν ώρα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τη “New York Post”, το αστυνομικό τμήμα της νέας Υόρκης δεν διέψευσε τις πληροφορίες και δήλωσε ότι το περιστατικό έχει προκαλέσει εσωτερική έρευνα.

Σάντσεζ και Γαβαλάς εντοπίστηκαν πέντε λεπτά πριν τελειώσει η βάρδια της πρώτη από μια συνάδελφό τους, που ειδοποίησε αξιωματικό άλλου τμήματος. Αυτός πήγε στην τουαλέτα και τους είπε να φύγουν. Όταν γύρισε λίγη ώρα αργότερα τους βρήκε να συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Επανέλαβε την εντολή και τότε ο Γαβαλάς έφυγε χωρίς να πει κουβέντα. Τότε, μια γυναίκα αστυνομικός σκαρφάλωσε στη διπλανή τουαλέτα και διαπίστωσε ότι μέσα στην τουαλέτα της… αμαρτίας βρισκόταν η Σάντσεζ που εξακολουθούσε να είναι ημίγυμνη. Ερωτήθηκε για την ιδιότητά της, είπε ότι είναι αστυνομικός και έφυγε φορώντας ένα μαύρο παλτό, κόκκινο φόρεμα και μαύρα παπούτσια. Η αστυνομικός η οποία δεν έφερε όπλο και «δεν μπορούσε να ανακριθεί εξαιτίας της μέθης της», σύμφωνα με τη σχετική καταγραφή του περιστατικού ανήκει σε υπηρεσία που στεγάζεται σε άλλο κτίριο, στην περιοχή Τριμπέκα.

Πηγή: Espresso

 

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34
Exit mobile version