ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:05
MENU CLOSE

Γαλλία: Πενταετής αποβολή ποδοσφαιριστή - Δάγκωσε το... πέος αντιπάλου του

19.02.2020 08:07

 

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Νοέμβρη, αλλά έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με ειδησεογραφικό πόρταλ της Λωρραίνης, όλα έγιναν μετά από αγώνα των ομάδων Terville και Soetrich που έληξε ισόπαλος 1-1.

Το θύμα – που αγωνίζεται με τη φανέλα της Terville – προσπάθησε να χωρίσει τον δράστη – ποδοσφαιριστή της Soetrich από καβγά με αντίπαλό του στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου, και βρήκε… το μπελά του, καθώς χρειάστηκε να γίνουν 10 ράμματα για να κλείσει η πληγή…

Όπως αναφέρει η dailymail, η πειθαρχική επιτροπή έλαβε απόφαση για την αυστηρή τιμωρία του δράστη, ωστόσο, εκτός από το δράστη, με εξάμηνη τιμωρία αποβολής από τα γήπεδα τιμωρήθηκε και το θύμα – που φιλοδοξούσε να είναι ο «ειρηνοποιός»! 

«Το περιστατικό συνέβη μετά το ματς, στο πάρκινγκ του σταδίου… Υπήρξε συμπλοκή, η κατάσταση κλιμακώθηκε και τα πράγματα έγιναν χειρότερα» σχολίασε ο Emmanuel Saling στέλεχος του τοπικού πρωταιλήματος. «Η ευθύνη (των δυο ποδοσφαιριστών) είναι λίγο – πολύ κοινή» δήλωσε δε. Η γηπεδούχος Terville τιμωρήθηκε επίσης με πρόστιμο 200 ευρώ επειδή δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:05
Exit mobile version