ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:40
MENU CLOSE

Αμαλιάδα: Τρελή πορεία ΙΧ με σοβαρό τραυματισμό οδηγού

23.03.2020 08:09

 

Ο 43χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κάτοικος Αμαλιάδας και ενώ είχε κατεύθυνση προς την ΕΟ Πατρών Πύργου (διασταύρωση Κουρούτας) για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο και το κόκκινο ΙΧ αρχικά πρέπει να προσέκρουσε στο διάζωμα της νησίδος και στη συνέχεια ακολούθησε τρελή πορεία. Πρώτα προσέκρουσε στην άκρη μαντρότοιχου σπιτιού, συνέχισε την πορεία του στο διπλανό οικόπεδο (ακάλυπτο χώρο), πέρασε πάνω από μικρό ανάχωμα και σταμάτησε σε στύλο της ΔΕΗ. Πάντως να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό το οδόστρωμα λόγω του ψιλόβροχου που είχε προηγηθεί.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο μαντρότοιχο του οποίου έπεσε το ΙΧ κ. Γρ. Μυλωνάς, πετάχτηκε έξω από το σπίτι του από το θόρυβο και είδε το αυτοκίνητο διαλυμένο και τον οδηγό του τραυματισμένο. «Στις 13.26 κάλεσε για βοήθεια από το τηλέφωνο. Το ατύχημα είχε συμβεί ένα λεπτό νωρίτερα», δήλωσε στην «Πατρίς».

Στο σημείο άμεσα έφθασε το ΕΚΑΒ η Τροχαία, καθώς και όχημα της ΠΥ Αμαλιάδας. Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πύργου.

Η Τροχαία Ήλιδας εξετάζει τα αίτια του ατυχήματος.

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09
Exit mobile version