ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:29
MENU CLOSE

Σφοδρές αντιδράσεις από αθλητικές εφημερίδες – Έμειναν εκτός κρατικής ενίσχυσης για τον κορωνοϊό

06.04.2020 14:37

 

Σύμφωνα με το Ηarddog, πέντε από τις επτά πανελλαδικής κυκλοφορίας ημερήσιες αθλητικές αναφέρονται στο πρωτοσέλιδό τους για το θέμα της προώθησης του.

Η «Sportime» έχει στο πρωτοσέλιδό της τον τίτλο «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩ» και στον υπότιτλο εξηγεί: «Οι αθλητικές εφημερίδες έμειναν εκτός διαφημιστικής καμπάνιας της κυβέρνησης για το “Μένουμε σπίτι”».

Η «SportDay» στο «μπαλκόνι» της πρώτης σελίδας αναφέρει «Κανένα δικαίωμα, καμιά ισότητα», ενώ στον υπέρτιτλο προσθέτει «Οι διακρίσεις της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό οδηγούν σε εξόντωση των αθλητικών εφημερίδων». Στον υπότιτλο γράφει: «Το παιχνίδι για μια ακόμα φορά δεν παίζεται επί ίσοις όροις».

Στην κορυφή της πρώτης της σελίδας, η «Live Sport» προτάσσει τη θέση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Αθλητικών Εφημερίδων και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου: «Προχωρήστε τώρα στην ενίσχυση του αθλητικού Τύπου».

Στην ίδια θέση δημοσιεύεται η διαμαρτυρία του «Κόκκινου Πρωταθλητή», που γράφει: «Απειλούνται με αφανισμό 300 οικογένειες!».

Η «Ώρα των Σπορ» έχει κι αυτή τη διαμαρτυρία στο πρωτοσέλιδο, όπου γράφει: «ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Στις μέρες της μεγαλύτερης κρίσης που έχει περάσει ο αθλητικός Τύπος, επιχειρείται να κοπούν από τα κρατικά διαφημιστικά κονδύλια οι αθλητικές εφημερίδες και να μοιραστεί το μπάτζετ με αδιαφανή κριτήρια».

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:27
Exit mobile version