ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:17
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή ο Ιρφάν Καν των «Slumdog Millionaire» (Video)

29.04.2020 09:20

 

Ο Ινδός ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες όπως: «Η ζωή του Πι», το «Slumdog Millionaire» και το «Τζουράσικ Παρκ».

Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του γνωστοποιώντας ότι ο ηθοποιός πέθανε νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Βομβάης. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο Καν μεταφέρθηκε χθες εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη και άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική.

O Ιρφάν Καν έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο από το 2018 .«Έχω πίστη, έχω παραδοθεί», είχε γράψει ο ίδιος αναφερόμενος στον άνισο αγώνα που έδινε για τη ζωή του.

Ήταν ένας άθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που επέλεγε να εκφράζεται μέσα από τους ρόλους του. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του κάνουν λόγο για μια προσωπικότητα πολύ δυνατή που πολέμησε μέχρι το τέλος, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όσους είχαν την τύχη να βρίσκονται στο πλευρό του.

«Αφού χτυπήθηκε από έναν εξαιρετικά σπάνιο καρκίνο καρκίνο το 2018, το πολέμησε από την πρώτη στιγμή και έδωσε πάρα πολλές μάχες μαζί του. Περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειάς του για την οποία νοιαζόταν περισσότερο, έφυγε για τον παράδεισο, αφήνοντας πίσω του πραγματικά μια κληρονομιά. Όλοι προσευχόμαστε και ελπίζουμε να αναπαυτεί εν ειρήνη. Όπως άλλωστε έλεγε και ο ίδιος: “Σαν να δοκιμάζω τη ζωή για πρώτη φορά, τη μαγική πλευρά της”», αναφέρει η ανακοίνωση για την απώλειά του.

Πώς τον αποχαιρέτησαν οι θαυμαστές του στο Twitter

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:05
Exit mobile version