search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 09:34
MENU CLOSE

Εξομολόγηση γνωστού τραγουδιστή: «Το περισσότερο κλάμα που θυμάμαι ήταν όταν “έφυγε” ο Βασίλης Καρράς» (Video)

06.05.2024 13:37
karras_2912_1460-820_new

Για το συναισθηματικό σοκ που του προκάλεσε ο θάνατος του φίλου και κουμπάρου του, Βασίλη Καρρά, μίλησε ο γνωστός λυράρης και τραγουδιστής, Νίκος Ζωϊδάκης, σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

«Συνέχεια κλαίω, είμαι πολύ ευαίσθητος, αλήθεια σου λέω. Το περισσότερο κλάμα που θυμάμαι τον εαυτό μου να έβγαλα ήταν όταν “έφυγε” ο κουμπάρος μου, ο Βασίλης Καρράς», είπε ο Νίκος Ζωϊδάκης.

Ο αγαπημένος μουσικός και ερμηνευτής προσέθεσε για το περιστατικό ότι «δεν ήταν κλάμα ευαισθησίας, ήταν κλάμα πόνου. Είχαμε πολύ στενή σχέση πολλά χρόνια, ήταν κουμπάρος μου, είχε βαφτίσει τη μικρή μου κόρη. Εκτός από την κουμπαριά, ήμασταν πολύ φίλοι».

Προσέθεσε δε ότι οι Κρητικοί είναι ένας πολύ εκφραστικός λαός: αγαπάνε πολύ, μισούν πολύ και κλαίνε πολύ, λέγοντας μάλιστα ότι η ίδιος είναι πολύ «κλαούρης»…

Διαβάστε επίσης

Μαρίνα Σάττι: Εντυπωσιακή στο Τιρκουάζ Χαλί της Eurovision (Videos)

Μαντώ Γαστεράτου: «Στην περίοδο της λοχείας δεν μπορείς να ρυθμίσεις το συναίσθημα – Φθάνεις στα τέρματα» (Video)

Ο Μιχάλης Ρέππας αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 09:32