ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:09
MENU CLOSE

Μαθήματα ...«δημοσιογραφίας» από Πορτοσάλτε-Οικονόμου: «Είδαν» μολότοφ που δεν υπήρξαν στην Αγία Παρασκευή! (Video)

08.05.2020 10:15

 

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγεται ο Α. Πορτοσάλτε να σχολιάζει την παρουσία δεκάδων νέων στην πλατεία με ειρωνικό τρόπο, λέγοντας πως “ήρθαν να παίξουν στις πλατείες” και αμέσως τη σκυτέλη παίρνει ο Δ. Οικονόμου ο οποίος είπε τα εξής :

“…σκασμένα παιδιά από τα σπίτια ήταν; Αφού φωνάζαν συνθήματα «έξω οι μπάτσοι» και πετάγαν μολότοφ. Δεν φεύγεις φαντάζομαι εσύ από το σπίτι με μια μολότοφ στην τσέπη;”, ρώτησε απευθυνόμενος στον… συνάδελφό του  Για να λάβει την απάντησε “όχι βέβαια”…

Για την ιστορία, μολότοφ δεν υπήρξαν ποτέ στην πλατεία.

Πρόσφατα ο Α. Πορτοσάλτε επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΟΛΜΕ προερχόμενο μάλιστα από την κυβερνητική παράταξη ΔΑΚΕ λέγοντάς του «Δεν θέλετε να γυρίσετε στη δουλειά σας;», για να του απαντήσει εκείνος «βεβαίως. Θέλουμε να γυρίσουμε με ασφάλεια». Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε επιτέθηκε στον κ. Τσούχλο λέγοντας: «αυτή η στάση που κρατάτε ντροπιάζει το σύνολο των εκπαιδευτικών της χώρας». Προ διμήνου, με το προσφυγικό σε μεγάλη έξαρση στα νησιά του Αιγαίου, ο ίδιος είχε προτείνει στην κυβέρνηση «για να μην είναι ολοκληρωτικά αργά», να «τολμήσει τώρα» κλειστά κέντρα σε ακατοίκητα νησιά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version