search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 22:49
MENU CLOSE

Αλέκος Αλεξανδράκης: Η ηθοποιός που τον ερωτεύτηκε αλλά όταν τον συνάντησε άλλαξε γνώμη… (Video)

11.06.2020 07:22
Αλέκος Αλεξανδράκης: Η ηθοποιός που τον ερωτεύτηκε αλλά όταν τον συνάντησε άλλαξε γνώμη… (Video) - Media

 

Τον έρωτά της για τον Αλέκο Αλεξανδράκη αποκάλυψε η Ελένη Ροδά, μιλώντας στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”. Η ηθοποιός ανέφερε, μάλιστα, ότι όταν τελικά τον συνάντησε, δεν… συγκινήθηκε.

“Όταν ήμουν μικρή, στη Λάρισα, και έβλεπα τον Αλέκο Αλεξανδράκη στις ταινίες τον είχα ερωτευτεί. Και ήθελα να πάω στην Αθήνα να γίνω κι εγώ ηθοποιός για να είμαι κοντά του. Συναντηθήκαμε τελικά, αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου” είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η Ελένη ροδά αποκάλυψε τη στενή σχέση που είχε με τη ρένα Βλαχοπούλου αλλά και την κακή διαχείριση που έκανε στα χρήματά της.

Έβγαλα λεφτά, αλλά μου τα φάγανε. Πήγαινα να αγοράσω ένα σπίτι που έκανε 300.000 και μου έπαιρναν 1.5 εκατομμύριο. Με τη Ρένα Βλαχοπούλου είχαμε έρθει πολύ κοντά και παίζαμε και χαρτιά. Μαζευόμασταν και κάναμε ένα καρέ, η Βλαχοπούλου, η Δούκισσα και παίζαμε πόκα. Κι έλεγε η Βλαχοπούλου “μάζεψε μ…ή που…να τα χαρτιά σου, όλοι τα βλέπουν”», ανέφερε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 22:43