ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:47
MENU CLOSE

Έρχεται η Premier League με αγώνες κάθε ημέρα

15.06.2020 10:47

 

Το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Premier League περιλαμβάνει αγώνες κάθε ημέρα. Την Παρασκευή 19 Ιουνίου ξεκινάει η 30ή αγωνιστική και έως την Πέμπτη 2 Ιουλίου κάθε ημέρα θα γίνονται παιχνίδια, εκτός από την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Την Τετάρτη, στις 20:00, θα ξεκινήσει το πρώτο ματς μετά τη διακοπή, ανάμεσα στην Άστον Βίλα, που παλεύει για να σωθεί και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που ρίχνει ματιές προς την Ευρώπη.

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ, θα αρχίσει στις 22:15, στο Etihad Stadium. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στη δεύτερη θέση και θέλει να απομακρυνθεί κι άλλο από την τρίτη στη βαθμολογία Λέστερ η οποία έχει 4 πόντους λιγότερους. Η Άρσεναλ έχει χάσει έδαφος. Είναι ένατη στη βαθμολογία και κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ και Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

 

Κρίνεται ο πρώτος τίτλος στην Ιταλία

 

Την Τετάρτη θα γίνει ένα ακόμα ντέρμπι, ο τελικός του κυπέλλου Ιταλίας, Νάπολι-Γιουβέντους. Στις 22:00 στο Olimpico της Ρώμης θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι. Λίγες ημέρες πριν από την επανεκκίνηση το Σάββατο 20 Ιουνίου της Serie A, θα κριθεί ο πρώτος τίτλος στην Ιταλία.

Η Νάπολι έχει ρίξει όλο το βάρος στο κύπελλο, αφού στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην έκτη θέση. Η Γιουβέντους δίνει μάχη με τη Λάτσιο για τον τίτλο. Η διαφορά τους είναι μόλις 1 βαθμός υπέρ της «Κυρίας».

Στο πρωτάθλημα μοιράστηκαν τις νίκες οι δύο φιναλίστ του κυπέλλου. Εντυπωσιακή εξέλιξη είχε το πρώτο ντέρμπι στο Τορίνο, το οποίο κέρδισε 4-3 η Γιουβέντους. Προηγήθηκε 3-0, ισοφάρισε 3-3 η Νάπολι και το ματς κρίθηκε από το αυτογκόλ του Κουλιμπαλί στις καθυστερήσεις. Στον δεύτερο γύρο η Νάπολι επικράτησε 2-1 και πήρε τη ρεβάνς.

 

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, Νάπολι-Γιουβέντους 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version